Audiovox slusni aparati
Pocetna
O nama
Usluge
Ordinacija
Pomoc pri izboru slusnih aparata
Kontakt

NAŠI PRIJATELJI
Audiovox slusni aprati


Oticon slusni aparati

Slusni-Aparati.com - Informativni portal o sluhu i slusnim aparatima

CUTI I RAZUMETI - HUMANITARNA AKCIJA

POMOĆ PRI IZBORU SLUŠNIH POMAGALA

U specijalističkoj ORL ordinaciji MV MEDICAL pored pregleda uva i snimanja sluha (audiometrija) možete dobiti i pomoć pri izboru slušnih pomagala. Naše stručno osoblje će vam nakon audiometrije, ukoliko se utvrdi da je sluh oštećen, preporučiti modele slušnih aparata koji su odgovarajući za konkretno stanje sluha.

Da bi se odredilo koji slušni aparat je najbolji za konkretnog pacijenta, potrebno je obaviti više koraka uz angažovanje osoba različitih specijalnosti. Za početak se vrši pregled uva i ako je sve u redu vrši se snimanje sluha (audiometrija) i analiza rezultata (audiograma). Na osnovu audiološke evaluacije vrši se procena stepena i tipa oštećenja sluha. Lekar nakon audiološke evaluacije upoznaje pacijenta sa različitim tipovima i vrstama slušnih aparata i njihovim prednostima i ograničenjima. Na osnovu procena karakteristika pacijenta i njegovih želja lekar preporučuje modele slušnih aparata koji bi bili najprikladniji za tog pacijenta.

Nakon izbora konkretnog modela slušnog aparata i podešavanja potrebno je u periodu privikavanja pratiti funkcionisanje aparata, udobnost slušanja i reakcije korisnika. Ukoliko je potrebno, nakon aplikacije slušnog aparata obavljaju se i povremene konsultacije i dalja podešavanja sa ciljem postizanja što boljeg kvaliteta slušanja.

 


Za detaljnije informacije o slušnim aparatima posetite sajtove  www.audiovox.rs ili www.slusni-aparati.com
Uslovi korišćenja i politika privatnosti